WK Skyrunning Chamonix 2014

Het stond absoluut niet op mijn to do lijstje en ik had al helemaal geen zin om mij midden in de nacht in te schrijven. Ik kon via mijn vrienden van MST nog een start bewijs voor de cross krijgen. Snel last minute appartementje geboekt en GO. Even de Cross van 23 km lopen. Gewoon voor de lol het plezier en de sfeer proeven tijdens een WK.

Wat een feest wat een plezier en wat een gave sport is Trail running. Nieuwe mensen ontmoet, nieuwe vrienden 🙂 gemaakt.

Stevie Kremer met MST Buff Hoe cool.

Stevie Kremer met MST Buff Hoe cool.

Je loopt door de straten en je komt de diverse top atleten gewoon tegen. Nummer 1 van de wereld Kilian Jornet, maar ook onze eigen nummer 1 Huub van Noorden die als de eerste Nederlander binnen kwam en top 20 liep van de wereld.

Twee toppers

Twee toppers

Het zijn de trail feestjes waar je bij geweest moet zijn om de sfeer te ervaren. Niets van de woorden en de foto’s dekken de pure beleving van het er zijn geweest. Het olympische gevoel erbij zijn. We zijn nog er met onze sport nog lang niet. Maar ik heb genoten en met plezier ben ik vroeg opgestaan om onze atleten en vrienden aan te moedigen. Uren te wachten met een boomstam met onze nationale kleuren. En wat een gave beelden krijg je dan. Ik ga geen namen noemen want ik vergeet er toch wel een. Maar of je nu net buiten de tijd bent gefinishd, of twee uur achter de eerste toppers, 20 of 220 bent geworden of een vertikaal hebt gedaan van 3.8 km. GEFELICITEERD ALLEMAAL.

De heren Aad en Joop en de MST Mark(c) 's.

De heren Aad en Joop en de MST Mark(c) ‘s.

Robert blij met zijn boomstam.

Robert blij met zijn boomstam.

Marjolein Bil 80 km later en kijk die lach.

Marjolein Bil 80 km later en kijk die lach.

Topper Ronnie.

Topper Ronnie.

Pascal of was het Sebastiaan ??

Pascal of was het Sebastiaan ??

En wat mijzelf betreft ……….. Ik heb heerlijk de cross gelopen. 23 km en 1454 hoogte meters in 3:05:19 en eerste Nederlander. Of ik tevreden ben ?? Ik ging dit keer niet voor een prestatie of een plek. Ik kwam om te genieten en dat heb ik gedaan met volle teugen.

Blij

Blij

Trail vrienden en viendinnen bedankt voor de prestaties, de gezeligheid en het complete avontuur.
Op naar de S4T 🙂