Safari trail

Een safari is een jacht , of foto en film expeditie. Het woord komt uit het Swahili waar het lange reis betekent.  Bij een safari  ging de jager op zoek om wild te schieten, als trofeeën bracht men de dieren mee.Posbank 19032012

Bij de safari trails neem ik u hardlopend mee naar de mooiste plekjes op de Veluwe. U kunt daar plaatjes schieten van herten , reeën en zwijnen.  We lopen via singel trails langs de duivels steen, Lappendeken en andere bijzondere plekken rond de Posbank.  De standaard safari trail duurt ca 2 uur. Eventuele uitbreidingen met koffie/thee of een lunch zijn bespreekbaar.  De safari trails worden georganiseerd in de ochtend (zonsopgang ) of tegen de avond (zonsondergang)

Afhankelijk van het seizoen aanschouwen wij de pimpel paarse heide en luisteren we naar het burlen van de herten.  Komen we op velden waar  zwijnen met hun jongen op zoek zijn naar eten.

De safari trail is ook op andere locaties te organiseren te denken aan Monfertland even Duitsland in, Loenermark met een bezichtiging aan de grootste waterval van Nederland.

Hardlopen door het bos kan iedereen.  U optimaal laten genieten van  een mooie safari trail kan ik.

(LET OP !!!! dit is geen clinic )

september 2014 077