Buiten Fit / Bootcamp

 

BuitenFit is afgeleid van onze ‘standaard’ bootcamp training. BuitenFit is een gevarieerde training voor beginnende maar ook voor de ervaren sporters. Tijdens deze training werk je aan kracht, conditie, coördinatie en explosiviteit. Je traint op een afwisselende manier heel je lichaam. We maken daarbij veelal gebruik van het eigen lichaamsgewicht maar soms ook van materialen. Na een uur heb je alle spiergroepen getraind en ben je moe maar voldaan!

Kortom BuitenFit is…

  • Buiten op een afwisselende manier je hele lichaam trainen
  • Conditie opbouwen
  • Calorieën en vet verbranden
  • Kracht en snelheid ontwikkelen
  • Géén lange stukken hardlopen
  • Samen met anderen sportief bezig zijn
  • De trainingen worden verzorgd door ervaren, gecertificeerde trainers

Deze training kan een goede aanvulling zijn op een traingskamp voor uw sportvereniging. Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden. In overleg maak ik een offerte op maat.

 
 
Ik heb inmiddels diverse vragen gekregen. Zwanger,
overgewicht en conditie 0,0. Bij de laatste twee kan je gewoon komen trainen geen probleem. De nadruk van een training ligt op kracht en niet zo zeer op het hardlopen. Als je zwanger bent en wilt gaan trainen moet je echt zelf je lichaam goed in de gaten houden. Elke dag is anders, elke dag voelt je lichaam anders. Uiteindelijk kom je als je zwanger bent op een punt dat het niet prettig is om hard te lopen. De oefeningen zijn ter plaatse en tijdsduur aan te passen.

 

Wat moet ik aan ? nauw aansluitende kleding is het
meest praktische met sportschoenen. Mijn advies; kom eerst een aantal keren lekker trainen met de kleding en sportschoenen die je wellicht in de kast hebt liggen. Als het bevalt, waar ik vanuit ga, kan je in de loop der tijd altijd naar een running center in de buurt om wat comfortabeler kleding te
kopen.

 

Vraag naar de mogelijkheden en de kosten via info@veluwesport.com 
 
 
 
 

Hopelijk tot snel op een van de trainingen.